Per als següents mesos, l’Aula Municipal de Robòtica té planificats els següents tastets de ciència en família:

 • Dissabte 02 d’abril al matí:
  • per a nens i nenes de P4 a 1r de Primària –Fem dentífric tot experimentant com els científics i les científiques tot aprenent la importància d’una bona higiene dental
  • per a nenes i nens de 2n a 6è de Primària -Què és una reacció química? I una barreja?  Ens posarem a la pell d’un químic/a per conèixer i experimentar les reaccions més comunes i presents en el nostre dia a dia. Amb material de laboratori crearem columnes de densitats i descobrirem que el que pot semblar màgia és en realitat… química!
 • Dissabte 14 de maig al matí
  • per a la mainada de P4 a 1r de Primària –Mulla’t: la màgia de l’aigua. Utilitzem l’aigua diàriament per fer moltíssimes coses, l’aigua te un valor incalculable i és font de vida. Coneixerem, a través de l’experimentació, quines propietats extraordinàries amaga i aprendrem a fer-ne un ús responsable
  • per a nens i nenes de 2n a 6è –Això és vida! Animals, plantes, fongs, bacteris i protozous formen els cinc regnes dels éssers vius. Experimentarem per conèixer els secrets que s’amaguen rere aquest regnes i analitzarem amb més profunditat els bacteris d’una forma molt sorprenent!
 • Dissabte 4 de juny al matí
  • per a infants de P4 a 1r -Natura connectada. Com que el dia 5 de juny és el Dia del Medi Ambient, en aquesta activitat coneixerem l’equilibri dels diferents ecosistemes i els seus animals, i la importància que t-e cadascun dels elements per al medi ambient. Descobrirem a través d’una dinàmica participativa els secrets dels ecosistemes que ens envolten.
  • per a nenes i nens de 2n a 6è –SOS crisi climàtica. Coneixerem les repercussions del CO2 i l’escalfament global en els nostres mars. Tot experimentant coneixerem què és l’efecte hivernacle i les diferencies entre els oceans àrtic i antàrtic, i prendrem consciència de la importància de les nostres accions per protegir el medi natural. 

A tots aquests tallers cal que els infants estiguin acompanyats per al menys una persona adulta.  Per més informació i per reserves, cal trucar al telèfon 972 30 43 45 de l’Àrea d’Educació. L’Aula Municipal de Robòtica està situada al c/ Joan Fuster, 18.