Espais familiars

Les escoles bressol (EB) municipals de Palafrugell compten amb programes d’activitats gratuïtes per a les mares i pares que volen compartir la criança dels seus fills de fins 3 anys, intercanviar llurs experiències en aquesta etapa tan important per al desenvolupament de l’infant:

– L’hora del cafè és un espai de tertúlia que ofereix quinzenalment l’EB Tomanyí. S’hi tracten temes com ara les pors i els neguits de l’infant, les rebequeries, la gelosia i altres conflictes, el control d’esfínters, com ens cuidem els adults que tenim infants a casa…

– Acosta’t i juguem, també a Tomanyí, és un espai de joc entre pares i fills (mainada de 0 a 3 anys) a través del qual aprenem a acompanyar-los millor a través del joc motriu o de l’art per exemple.

Tastets de joc, tallers per a pares i fills, a l’EB Els Belluguets. S’hi aborden temes com la cura del cos, la  música o els contes.

– Rutes en família, camins per explorar és un altre espai de tertúlia que ofereix l’EB Els Belluguets amb temes com per exemple salut i natura, herbes remeieres, l’escola i el canvi…

Si us interessa participar en algun dels esmentats espais, podeu telefonar a l’escola bressol corresponent (Tomanyí: 972 305 576 / Belluguets: 972 306 029). Les places són limitades.

 

Àrea d'Educació

Centre Municipal d'Educació Núria Rivas Mascarós
Carrer del Bruguerol, 12
17200 Palafrugell
Telèfon 972 30 43 45
educacio@palafrugell.cat

Horari

Atenció al públic:
de dilluns a dijous de 9 a 13.30 i de 16 a 19.30
divendres de 9 a 13.30

Segueix-nos

Subscriu-te