“Com ajudar la mainada a fer un bon ús de les pantalles” és el títol de la xerrada que farà José Ramon Ubieto aquest dijous a les 19.30 a l’Escola Pi Verd.

Es tracta d’una iniciativa de la xarxa de les AFA de Primària: AMPA Torres Jonama, AMPA Barceló i Matas, AFA Carrilet, AMPA Pi Verd, AMPA Sant Jordi i AMPA Vedruna. En el marc del cicle de xerrades per a mares i pares, es va considerar que calia abordar la qüestió digital, perquè preocupa l’ús (o l’abús) que en fan molts dels nostres fills.

José Ramon Ubieto és psicòleg clínic, psicoanalista i professor de la Universitat Oberta de Catalunya. Ha escrit nombrosos articles interessants i diversos llibres com: Del padre al Ipad; TDAH, hablar con el cuerpo; Niñ@s hiper; Bullying; ¿Bienvenido Metaverso? 

Parlarem de les necessitats dels nois i les noies, de les eines de què disposen actualment, dels riscos que aquestes comporten… i de quines pautes o estratègies educatives convé desenvolupar com a pares /mares. Ben segur que la reflexió i els consells ens seran de gran utilitat!