S’han tornat a engegar les activitats extraescolars de robòtica educativa i els tallers de robòtica en família.

Les activitats que oferim per aquest curs 2022-2023 s’adrecen a alumnat dels diferents centres escolars del municipi des de 1r fins a 6è de primària i també a alumnat de 1r i 2n d’ESO. S’han pogut organitzar gràcies a la col•laboració de tots els centres educatius del municipi. Per poder arribar a un major nombre de participants s’estructuren en dos quadrimestres.

D’altra banda, també s’ofereixen tallers de robòtica en família els dissabtes al matí, de manera quinzenal aproximadament. Per a totes les activitats que s’ofereixen cal inscripció prèvia.

L’Aula Municipal de Robòtica està situada al c/ Joan Fuster, 18. Tanmateix cal  reserva anticipada. Tant per reservar com per demanar informació, adreceu-vos al Centre Municipal d’Educació Núria Rivas Mascarós: c/ Bruguerol 12 o bé telefoneu al 972 30 43 45 en l’horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 9:00 a 13:30 i de dilluns a dijous de 16:00 a 19:30h)

Aquestes activitats s’organitzen en el marc del Pla de millora d’oportunitats educatives, al qual s’integra el Programa del Ministeri d’Educació i Formació Professional de cooperació territorial per a l’orientació, avenç i enriquiment educatiu PROA+.