Les inscripcions per al curs 2020-2021 al segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria (o sia, per a mainada de 3 a 15 anys) seran finalment del 13 al 22 de maig. Mirem d’explicar-vos tot seguit com es farà a les escoles i als centres de secundària de Palafrugell.

Portes obertes virtuals  Com que alguns centres no van poder fer les jornades de portes obertes, al web de cada escola i institut hi han posat informació en forma de text, vídeo o presentació sobre el projecte i les característiques del centre. Alguns centres també ofereixen la possibilitat d’assistir a una xerrada per videoconferència a la qual en alguns casos cal inscriure’s prèviament.

Preinscripció telemàtica. Al web de la Generalitat hi trobareu tota la informació al respecte, i també el formulari de sol·licitud, que caldrà emplenar en línia. Després obtindrem un resguard que caldrà enviar, junt amb la resta de documentació, al correu electrònic del centre educatiu triat en primera opció, abans del 22 de maig.

Preinscripció presencial. Per a les persones que no disposin de connexió a Internet o no es vegin amb cor de fer-ho telemàticament, s’ha previst que aquest tràmit també es pugui fer personalment a les escoles (com s’ha fet tradicionalment) els dies 19, 20, 21 i 22 de maig. Però caldrà obtenir una cita prèvia telefonant al centre escollit o a través del canal telemàtic que estableixi.

En breu trobareu totes aquestes informacions als llocs web que us enllacem tot seguit: