L’Aula Municipal de Robòtica ja està en funcionament. Els infants hi podran adquirir habilitats digitals, potenciar la creativitat, incentivar el pensament abstracte, desenvolupar l’autonomia i reforçar les capacitats socials.

El proper 6 de novembre, d’11h a 13h, podràs participar en la jornada de portes obertes per conèixer el nou espai i fer un tastet del què serà el nou projecte. Els tallers començaran dilluns 8 de novembre i dimecres 10 a la tarda. Aquest nou espai municipal s’adreça a tot l’alumnat dels centres escolars de Palafrugell de 5è, 6è, 1r ESO i 2n ESO. A més, les famílies, amb els més petits de la casa, podran participar alguns dissabtes al matí compartint l’experiència i l’aprenentatge. Per inscriure’t, és important demanar cita prèvia, tant la jornada de portes obertes com la inscripció dels tallers d’entre setmana.

Els horaris són:

  • Dilluns de 17.30h a 19h per l’alumnat de 5è i 6è.
  • Dimecres de 17.30h a 19h per l’alumnat de 1r ESO i 2n ESO.
  • I dissabtes de 10h a 12h per les famílies.

L’Aula Municipal de Robòtica està situada al c/ Joan Fuster, 18. Tanmateix, per reservar hora o per més informació cal adreçar-se al Centre Municipal d’Educació Núria Rivas Mascarós: c/ Bruguerol, 12, telèfon 972 30 43 45.

Us deixem aquí el flyer de l’Aula de Robòtica informatiu.