Bitcoin i la tecnologia "cadena de blocs"

El proper 7 de gener a les 7 de la tarda, la xerrada serà sobre economia, sobre la criptomoneda anomenada Bitcoin -que alguns defineixen com els diners del futur!, i la tecnologia que la sosté, potser més coneguda com "blockchain" o "Internet del valor".

Què és el Bitcoin? Què ha vingut a solucionar? Com podem invertir-hi? Què és la tecnologia "cadena de blocs"? Com fer un ús responsable d'aquesta tecnologia?

Ens ho explicarà la Sofia Liceras, diplomada en Enginyera industrial especialista en química per l'Escola d'Enginyers de Terrassa, que va saltar al món del màrqueting digital fa sis anys i ha construït una comunitat de més de 20.000 personas arrreu del món des d'aleshores. S'ha especialitzat en marqueting en línia; des del 2016 fa formacions per ensenyar a les persones a l'ús responsable del Bitcoin y la tecnología Blockchain, conjuntament amb formacions de marketing online per a emprenedors que volen posar en marxa el seu negoci per internet. També és experta mineria de Bitcoin i altres criptomonedes desde el 2017.