Homenatge a Núria Rivas

20181018 Acte homenatge Nuria Rivas CME 4 R

El Centre Municipal d'Educació porta ara el nom de la regidora que en va ser impulsora, la Núria Rivas Mascarós. El passat 18 d'octubre polítics, familiars i amics van recordar la figura i transcendència per a la vila d'aquesta dona, lluitadora incansable, que va dedicar-se amb cos i ànima a potenciar i enriquir l'educació amb majúscules a Palafrugell. 

Durant l'acte es va fer un repàs de les diferents facetes de Núria Rivas, des de la política a la més personal, a través de diferents parlaments i vídeos amb diversos testimonis. Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell, va destacar l'empenta, el poder de convicció i l'entusiasme de la Núria, a qui va definir com "una regidora excepcional, la millor que he conegut mai". Per la seva banda, Núria Aupí, cap de l'Àrea d'Educació que va treballar amb ella durant el període 2003-2009 en què en va ser regidora, va dir que la Núria "va plantar la llavor" perquè Palafrugell sigui la ciutat educadora que és avui i continuarà sent. Mentre que Lluís Medir, l'alcalde d'aquells anys, va posar de manifest la capacitat d'estimar, de sacrifici, l'optimisme i l'honestedat de la Núria, "una persona que ennobleix l'exercici de la política". Finalment l'actual regidor d'Educació, Albert Tané, fou l'encarregat d'inaugurar el curs 2018-2019 comprometent-se a mantenir "el valuós llegat" de la Núria i "fer-lo gran"

L'acte, al qual van assistir unes 200 persones, es va cloure amb el descobriment de la placa amb el nou nom de les instal·lacions.

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar