Dia Internacional de l'Alfabetització

room escape

Com se sent algú que no entén res del que està escrit? Amb la finalitat de sensibilitzar sobre la importància de saber la llengua i l'alfabet del país (i donar a conèixer la corresponent oferta formativa del Centre Municipal d'Educació), l'Ajuntament ha decidit celebrar el Dia Internacional de l'Alfabetització (que és el 8 de setembre) amb un joc d'escapada en viu al qual podreu participar gratuïtament el proper divendres dia 7.

El que popularment es coneix com room escape és un joc d'aventura en què els participants col·laboren per buscar pistes i resoldre un seguit de proves lògiques, desxifrar enigmes... amb l'objectiu de sortir d'un espai tancat en un temps determinat. En aquest cas simularà una ciutat secreta que funciona amb uns codis desconeguts. El joc ha estat dissenyat pels especialistes de Claustroeuphoria. I l'associació El Gremio ens hi dóna suport, cosa que se'ls agraeix moltíssim.

Les persones interessades a participar-hi poden trucar al 972 304345 i reservar hora. És gratuït però les places són limitades.

L'analfabetisme és encara avui una realitat contra la qual tots ens hauríem de conjurar. A Palafrugell són analfabetes moltes persones adultes vingudes del nord d'Àfrica; a aquesta mancança sovint s'afegeix el fet que desconeixen la llengua i la culltura catalanes. Per això a través de la Formació Instrumental del Centre de Formació d'Adults i dels TALC de l'Àrea d'Educació de l'Ajuntament aquestes persones tenen l'oportunitat de conèixer el català i d'alfabetitzar-se.

 

 

 

 

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar