Practicar per aprendre

XERREM

Necessitem col·laboradors per al projecte XERREM. Perquè a parlar una llengua se n'aprèn parlant-hi, però a molts estudiants de català els manquen oportunitats de practicar la llengua que estudien. 

Malauradament poques persones s'adrecen en català als estrangers. A més, de vegades els cercles de relació d'aquestes persones adultes nouvingudes (a diferència del que passa amb la mainada gràcies a l'escola) es restringeixen als àmbits familiars i persones del seu mateix origen... Per això els costa tant aprendre la nostra llengua.

És així que, a proposta de la CAL (Coordinadora d'Associacions per la Llengua), des de l'Àrea d'Educació llancem una crida a la ciutadania de Palafrugell: qui vol dedicar una horeta setmanal a xerrar amb persones que volen aprendre català? Es tracta d'un projecte semblant al de les parelles lingüístiques però amb un grup de diverses persones i que poden tenir nivells més baixos de comprensió/ expressió en català.

Les persones interessades, si us plau, poseu-vos en contacte amb l'Àrea d'Educació (972 304345). Rebreu una petita formació i s'us facilitaran recursos per dinamitzar converses amb aquests aprenents de català. A partir d'aquí es formaran grups i ben segur que fareu un bon servei! ...Només cal tenir ganes de xerrar i fer xerrar. Tu també ho pots fer.