Educació postobligatòria

orientació

Els joves que s'apropen al final de l'etapa d'educació obligatòria sovint no tenen clar com enfocar el seu itinerari vital a partir d'aquí. Tenint en compte la situació del nostre país, en particular el panorama del mercat laboral, convé que els animem a continuar estudiant. Quines opcions tenen? Com els podem orientar?

A Palafrugell s'ofereixen, durant les properes setmanes, algunes activitats en aquest sentit que us poden interessar. En primer lloc, pel que fa a la formació professional, l'Institut Baix Empordà ofereix del 16 al 20 d'abril la Setmana de la Formació Professional a Palafrugell amb el lema "Descobreix el teu talent". Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palafrugell i l’associació d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre, té com a objectiu valoritzar la formació professional orientada a l’ocupació. S'adreça a estudiants, pares i mares, així com orientadors i ha previst les següents activitats:

act. setmana FP

Per altra banda, l'Àrea d'Educació de l'Ajuntament ha organitzat per al dia 24 la xerrada I ara què puc estudiar? en què es parlarà també dels batxillerats i dels estudis universitaris:

I ara què puc estudiar

Aprofitem per informar-vos també del calendari de preinscripcions per al curs 2018-2019:

  • del 14 al 24 de maig, per al batxillerat, els cicles de grau mitjà de formació professional i d'arts plàstiques i disseny
  • del 14 al 25 de maig, per als programes de formació i inserció (també coneguts com a PTT -plans de transició al treball)
  • del 29 de maig al 7 de juny, per als cicles de grau superior de formació professional i d'arts plàstiques i disseny

Per més informació podeu adreçar-vos al Centre Municipal d'Educació -c/ Bruguerol, 12- en l'horari d'atenció al públic: de 9 a 13.30 i de 16 a 19.30 h.

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar