Sobre les entranyes de la Terra

Albert Compaña Canaletes R

Us heu parat mai a pensar què tenim sota els nostres peus? ...El proper 7 de maig a les 7 descobrirem aquest món tan fascinant que s'amaga sota terra. I en particular els corrents d'aigua subterranis que al llarg del temps s'han anat fent pas enmig de les roques tot produint una morfologia que no deixa indiferent a ningú.

Hi podem trobar fauna ben característica... per exemple, un humà encuriosit que s'enfanga per descobrir els secrets que oculten les entranyes de la Terra.

Prepareu-vos per endinsar-vos-hi i convertir-vos en espeleòlegs virtuals er una estona! Parlarem de l'origen geològic de les coves subterrànies, dels animals que hi podem trobar i, finalment, d'espeleologia, una ciència i alhora un esport que ens permet conèixer i estudiar ben de prop les coves i avencs.

Aquesta xerrada la farà l'Albert Compaña. És un estudiant de Biologia, amant de la natura i de la fotografia de fauna i paisatge, entusiasta de l'espeleologia i membre de l'Agrupació Excursionista de Palafrugell. Serà com sempre a les 7 de la tarda al Centre Municipal d'Educació. 

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar