Intestins, el segon cervell

7

"Que els teus aliments siguin la teva medecina", deia Hipòcrates, el pare de la medicina. Força segles més tard, es referma la idea que una bona salut física i emocional comença amb una bona digestió. "Se m'han posat els nervis a la panxa!", diem popularment quan som conscients que els neguits afecten el nostre aparell digestiu... Però sabem com, a la inversa, la digestió influeix en les nostres emocions? Doncs sobre això aprendrem el proper 7 de març.

La Mònica Albertí, que és Llicenciada en farmàcia però s'ha especialitzat en medicina natural (a través d'uns quants màsters i formacions de postgrau en diverses universitats de l'Estat Espanyol, Chile, Cuba...), ens explicarà com saber si tenim o no una bona salut digestiva. També ens parlarà de la importància de la microbiota i com cuidar-la. Explicarà perquè arreu es parla de l'intestí com el segon cervell -potser és una qüestió de marqueting? Finalment aclarirà què són els aliments i nutrients prebiòtics i probiòtics.

Recordeu que aquesta xerrada serà al Centre Municipal d'Educació el proper dia 7 a les 7 de la tarda. I que, com sempre, podrem preguntar i aclarir els dubtes que tinguem en aquesta matèria. 

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar