Nova eina de comunicació escola-família

App Belluguets web

L'escola bressol municipal Els Belluguets va iniciar, a principis d'aquest curs escolar, un procés de digitalització de la comunicació amb les famílies tot incorporant la plataforma KinderTIC.

Aquesta aplicació tecnològica té per objectiu facilitar la feina de gestió educativa a través de l'ús de tauletes digitals, així com millorar processos i afavorir que ls comunicacions amb les famílies siguin més àgils, eficients i de qualitat.

Algunes de les educadores que ja fan servir aquesta plataforma confirmen que "la implemntació del KinderTIC ha millorat la vida quotidiana a l'aula: el temps invertit en les gestions de caràcter documental, com ara les agendes, s'ha transformat en més temps de dedicació als infants." Així mateix, l'aplicació s'ha convertit en una plataforma excel·lent per fometar el lligam entre l'escola i la família, facilitant la immediatesa de les informacions referents als àpats, les migdiades o la programació didàctica de l'escola.

Passats els primers quatre mesos de funcionamen, l'escola bressol considera que l'adaptació a l'ús de l'eina digital KinderTIC ha estat un èxit. Aquesta implementació tecnològica dóna resposta en el món  de la innovació informàtica a un gran estalvi de paper i a mantenir la filosofia d'una escola compromesa amb la comunicació familiar en 360º i amb l'adquisició d'hàbits sostenibles des del punt de vista del medi ambient.

D'altra banda, es preveu que el proper curs la implementació d'aquesta plataforma digital es dugui a terme a l'escola bressol Tomanyí i aleshores els dos centres municipals d'atenció a la petita infància faran servir aquesta eina de comunicació amb les famílies.

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar