UNED Sènior

mates

Matemàtiques ni tan difícils ni tan avorrides és un dels cursos que s'ofereixen enguany per a majors de 50 anys. 

Del cinema i la televisió als jocs d'atzar, passant per l'estimulació de la ment, el professor Lluís Sabater impartirà aquest curs els dijous de 17.30 a 19.30 h, del 5 d'octubre de 2017 al 8 de febrer de 2018.

Per seguir-lo no cal tenir coneixements de fórmules ni resolució d'equacions, ni cap concepte d'aquests que de vegades ens espanten... Només cal una mica d'interès per veure i conèixer diverses aplicacions de les matemàtiques a la vida quotidiana -que s'analitzaran a partir de situacions lúdiques com una pel·lícula, un llibre o un programa de televisió- així com ganes d'agilitzar la ment aplicant raonaments lògics.

Us hi podeu matricular a través del web de la UNED Sènior o presencialment al Centre Municipal d'Educació. Caldrà pagar una quota de 50 €.

En el marc de la UNED Sènior també s'ha previst, per començar al mes de febrer, un altre curs: Com tenir ocells al cap, un curs d'introducció a l'ornitologia (particularment a les espècies de l'Empordà i Catalunya en general) a càrrec de Jordi Sargatal. Gran part de les sessions d'aquest curs es fan fora de l'aula (excursions a bosc, muntanya, plana, aiguamolls). L'horari i el preu són pràcticament els mateixos que els de l'altre curs. També podeu obtenir més informació i/o apuntar-vos-hi a través del web de la UNED Sènior o del Centre Municipal d'Educació de Palafrugell.

 

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar