Teletreball

L'Àrea d'Educació, com tothom, mira d'anar prestant els serveis des de la distància. D'una banda, donant suport als centres educatius de Primària i Secundària que miren d'assegurar-se que a les llars de tot l'alumnat tinguin mitjans per seguir el curs de manera virtual.

Preinscripció a escoles bressol

Del 15 al 25 de maig podeu preinscriure la mainada nascuda els anys 2018, 2019 i 2020 a les escoles bressol municipals Tomanyí o Els Belluguets per al curs vinent.

Aquesta vegada la sol·licitud es farà de manera telemàtica, bé sigui en línia des d'aquesta pàgina municipal o bé a través de l'adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Retorn de diners dels cursos

A causa de l'estat d'alarma provocat per la pandèmia que patim, el dia 16 de març van quedar suspeses totes les classes dels mòduls formatius per a adults que organitza Àrea d'Educació de l'Ajuntament de Palafrugell. Per això l'alumnat que va abonar l'import del 2n quadrimestre (febrer-maig) podrà recuperar la quantitat proporcional de la quota corresponent a les classes que no s'han realitzat.