Preinscripció AJORNADA

 

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha decidit ajornar la preinscipció escolar del segon cicle d’infantil, primària i secundària per al curs 2020-2021 fins que es pugui garantir la seva realització en condicions de normalitat, segons s'ha comunicat el dia 17 de març. Quan amplïin aquesta informació, la recollirem aquí mateix.

AJORNADA

Plf Educa 360º 

Queda AJORNADA fins a proper avís la jornada "SEGUIM construint l'educació a Palafrugell" que estava prevista per al dia 20 de març.

Nova oferta formativa

Un curs sempre és un bon regal per fer o fer-te aquest hivern. Rejovenim una mica posant-nos al dia en noves tecnologies, aprenent algun idioma, una tècnica que desconeixíem...

Llistem tot seguit els mòduls formatius i tallers per a adults que l'Area d'Educació us proposa per al 2n quadrimestre (febrer-maig):

III Premi Tom Sharpe

El passat 26 de febrer es van lliurar els guardons del III Premi Escolar de Redacció en Llengua Anglesa Tom Sharpe que, en memòria d'aquest escriptor anglès, l'Ajuntament de Palafrugell convoca amb la finalitat de promoure l'interès per la literatura anglesa entre les generacions joves.

III Premi de Fotografia

L'Àrea d'Educació de l'Ajuntament de Palafrugell convoca el III Premi de Fotografia "Palafrugell és educació", que té per objectiu fer visible l'educació en el sentit més ampli... Recordem que la Ciutat Educadora ens ofereix múltiples espais on aprendre i que, des d'aquesta perspectiva, l'educació és un procés que es produeix al llarg i ample de la vida.

Bitcoin i la tecnologia "cadena de blocs"

El proper 7 de gener a les 7 de la tarda, la xerrada serà sobre economia, sobre la criptomoneda anomenada Bitcoin -que alguns defineixen com els diners del futur!, i la tecnologia que la sosté, potser més coneguda com "blockchain" o "Internet del valor".