MELIC

MELIC (Mares en Lactància i Criança) és un grup de suport a l’alletament matern i la criança d’infants que està format per mares amb experiència en alletar i criar els seus fills i filles. Algunes de les components del grup s’han format i són assessores de lactància. Es troben de forma voluntària i sense ànim de lucre per aconseguir una ajuda mútua.

Aquest grup va néixer de la il·lusió d’algunes mares que volen ajudar a altres mares i que creuen en la necessitat d’estar informades i obtenir el suport necessari per tal que l’alletament i la criança siguin vivències agradables i enriquidores.

Es reuneixen regularment per compartir experiències i dubtes que apareixen diàriament amb els fills i filles i ajudar-se a superar les dificultats que puguin sorgir a l’hora d’alletar els nadons.

També els agrada relacionar-se amb el personal sanitari vinculat amb maternitat i pediatria de la comarca. Els conviden a fer activitats i xerrades per tal de tenir més coneixements relacionats amb els més petits.

Totes les experiències són ben rebudes al grup i les famílies poden assistir-hi amb llurs nens i nenes. Hi podeu contactar a melic.palafrugell@gmail.com

Aquest grup està obert a qualsevol persona interessada com:

Mares i infants: per obtenir informació, ajuda, comprensió, per escoltar els propis sentiments i experiències
Embarassades: per informar-les dels beneficis de l’alletament matern, tant per al nadó com per a la mare, prendre contacte amb la cria d’infants
Pares i altres persones interessades en aquest tema

Àrea d'Educació

Centre Municipal d'Educació Núria Rivas Mascarós
Carrer del Bruguerol, 12
17200 Palafrugell
Telèfon 972 30 43 45
educacio@palafrugell.cat

Horari

Atenció al públic:
de dilluns a dijous de 9 a 13.30 i de 16 a 19.30
divendres de 9 a 13.30

Segueix-nos

Subscriu-te