Durant les vacances escolars els infants i adolescents tenen molt temps lliure i, per altra banda, al Centre Municipal d’Educació les aules queden buides. Per això hem organitzat aquesta activitat gratuïta, que se suma a altres propostes de la Ciutat Educadora de Palafrugell, com els tallers de l’Aula de Robòtica, del Museu del Suro, el Pinxo, la Fàbrica de Joguines, les activitats familiars de la Fundació Josep Pla, les de la Fundació Cuixart, els campus de futbol, handbol o tenis…

Us oferim un matí de jocs de taula amb Família Intrèpida, que són grans expertes en el tema i ja ens han muntat altres sessions de joc a Palafrugell. Hi haurà molts jocs; alguns segur que no els coneixeu, però -no patiu- elles us explicaran com s’hi juga. Tingueu certesa que en gaudireu!

Els nenes i nenes de 5 a 12 anys han de venir acompanyats d’un adult. Els més grans poden venir sols o amb amics a jugar durant una bona estona. I, sobretot, els que tingueu Passaport Edunauta (o el carnet) porteu-lo, que segellarem la vostra participació.

Recordeu que el Centre Municipal d’Educació Núria Rivas Mascarós és al c/ Bruguerol, 12 de Palafrugell.