El proper divendres 2 de desembre celebrem a Palafrugell una nova trobada d’Educació 360º -Educació a Temps Complert.

Com sabeu, l’Educació 360º és una aliança que pretén fer realitat el dret de tots els infants i adolescents a aprendre també més enllà de l’escola, a través de:

  • la connexió entre els aprenentages que es donen en els diferents temps i espais lectius i no lectius
  • la connexió entre els diversos agents educatius que treballen al territori
  • la promoció d’tineraris d’aprenentatge personalitzat que connectin l’interior i l’exterior de l’escola

Fruit dels acords de la primera i segona jornades a Palafrugell (aquesta darrera celebrada telemàticament en plena pandèmia l’octubre del 2020), portarem a terme una III Jornada que té per lema “L’educació del fora escola a l’abast de tots els infants i joves”. Després de la presentació d’un interessant estudi que ha desenvolupat la Universitat de Girona, treballarem, a partir de tres experiències consolidades, sobre el repte de les activitats extraescolars compartides i sobre com implementar-les al nostre municipi.

Vet aquí el programa de la jornada que tindrà lloc al Centre Municipal d’Educació Núria Rivas Mascarós (c/ Bruguerol, 12):

Qualsevol persona que hi vulgui participar (ja sigui professional de  l’educació, mare o pare, membre d’una associació,  d’un servei públic o privat vinculat a l’educació en el seu sentit més ampli…) serà benvinguda. Cal, tanmateix, inscriure’s  prèviament a través daquest formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSep0klSfB0SeNgz2ATGVqbcsvttW9BMTaoODn1PvO4yeBgBbQ/viewform