Escola Oficial d'Idiomes

El Centre Públic delegat de Palafrugell, que depèn de l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) de Girona, està ubicat a l'IES Frederic Martí i Carreras, al núm. 13 del carrer que porta el mateix nom. Aquest fet facilita l'aprenentatge d'idiomes a través de l'Escola Oficial als ciutadans de Palafrugell i rodalies, sense que hagin de desplaçar-se fins a les ciutats de Girona o Sant Feliu de Guíxols.

Els certificats de les escoles oficials d'idiomes depenen del Departament d'Ensenyament de la Generalitat. Són oficials i reconeguts arreu de l'Estat espanyol, estan validats pel Consell d'Europa per mitjà del Marc Europeu de Referència i es poden obtenir tant en convocatòria oficial, com en convocatòria lliure.

Actualment al Centre Public delegat de Palafrugell s'hi duen a terme els següents cursos d'anglès3r  (nivell intermedi), 4t  i (nivell avançat)

Els horaris són els següents:

  • 3r: dilluns i dimecres de 16.30 a 18.45 h
  • 4t: dilluns i dimecres de 16 a 18.15 h.
  • 5è: dilluns i dimecres de 18.30 a 19.45 h.

La preinscripció, proves de nivell i matrícula es solen realitzar a finals d'agost-primers de setembre. Enguany, tanmateix, han quedat vacants. Els interessats poden trucar a l'Àrea d'Educació de l'Ajuntament: tel. 972 304345.

Més informació a www.eoigirona.com