El 20 de novembre del 1989 una vintena de països van signar de la Convenció dels Drets del Nen i posteriorment ho van fer gairebé tots els estats del món.

Unicef Espanya ens proposa commemorar-ho enguany amb activitats que tinguin el medi ambient com a fil conductor, ja que els nens i les nenes estan en general força implicats en la defensa del Planeta. Uns infants i adolescents de diversos llocs de l’estat van constituir fa uns mesos la Liga por la Tierra, que ha fet diverses propostes per sensibilitzar sobre el canvi climàtic. A Palafrugell en particular també el Consell dels Infants va fer, abans de la pandèmia, una reflexió i unes propostes per combatre el canvi climàtic des de la ciutadania que potser ara convé recordar.

Aquest dissabte ho celebrarem amb uns “ECOTALLERS” que ha organitzat l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palafrugell. Els nens i nenes que hi vulguin participar poden anar a la Pl. Ermengarda amb els seus pares de 10 a 12 del matí. Podran triar entre dues activitats d’ Econimbus:

  • Planta’m, una experiència de reciclatge de la matèria orgànica
  • Ecotitella, creacions artístiques a partir de residus