BAIX EMPORDÀ (públic)

iesbaixempordaInstitut Baix Empordà

Av. Corts Catalanes, s/n
Tel. 972 30 03 23
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
www.insbaixemporda.cat


HORARI LECTIU: 


HORARI D'ATENCIÓ A LES FAMÍLIES: de dilluns a divendres, de 9 a 14h i els dimarts de 15 a 17h.


NIVELLS EDUCATIUS: Educació secundària (ESO), batxillerat (ciències de la naturalesa i la salut, tecnològic, humanitats, ciències socials), cicles formatius de grau mitjà (gestió administrativa, gestió electromecànica de vehicles, cuina i serveis, pastisseria i forneria, equips i instal·lacions electrotècniques), cicles formatius de grau superior (administració i finances, informació i comercialització turístiques), curs de preparació per a proves d'accés.


METODOLOGIA: Desdoblaments a tecnologia, anglès i experimentals. Coordinació escola - empreses (borsa de treball) i convenis de pràctiques a les empreses. Aquest any també hem començat els tràmits per establir un Projecte Comenius amb escoles de Polònia, Alemanya, Eslovàquia, Romania i la República Txeca.


TREBALL AMB FAMÍLIES: A l'IES Baix Empordà treballem amb les famílies a través de la tutoria i de les reunions amb els pares i mares a principi de curs. També són de gran importància la participació a les reunions de l'AMPA i del Consell Escolar.


LLENGUA ESTRANGERA: Anglès / Francés / Alemany


PROJECTES REPRESENTATIUS:

  • Escoles verdes.
  • Mediació escolar.
  • Projecte Comenius.

PROGRAMES/PROJECTES D'INNOVACIÓ:

  • Pla experimental de l'esport.
  • Comissió de qualitat.
  • Comissió de solidaritat.