AMPA

ampa16Una associació de mares i pares d'alumnes (AMPA) és una forma d'organització dels pares i les mares dels alumnes d'un centre educatiu, ja sigui públic o concertat. Pot tenir com a funcions coordinar activitats extraescolars i d'entorn, el seguiment dels projectes del centre i l'Escola de família. Serveix també per donar veu a les famílies dins la comunitat educativa, segons les funcions encomanades pel projecte educatiu de centre.

Si voleu contactar-hi podeu fer-ho a través del centre educatiu corresponent o per correu electrònic:

- AMPA de l'escola Torres Jonama: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

- AMPA de l'escola Barceló i Matas: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

- AMPA de l'escola Carrilet: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

- AMPA de l'escola Pi Verd: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

- AMPA de l'escola Vedruna: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

- AMPA del col·legi Sant Jordi: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

- AMPA de l'institut Frederic Martí: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

- AMPA de l'institut Baix Empordà: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

-AMPA de col·legi Prats de la Carrera: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.