L’etapa de 0 a 6 anys, i en particular els tres primers anys de vida dels infants, són importantíssims en la construcció d’aprenentatges per a la vida. Per això també ho és com els acompanyem, una responsabilitat tot sovint compartida entre famílies i escoles bressol.

Aquest és el tema de la 4a jornada de Ciutats Educadores de les Comarques Gironines, que tindrà lloc el proper 15 d’octubre al matí al Teatre Municipal de Palafrugell. Vegeu el programa:

09.15 -Recepció i acreditació dels participants

10.00 -Obertura de la jornada a càrrec de Mònica Alcalà, regidora d’Educació

10.05 -Dansa contemporània a càrrec d’Espai cos

10.15 -Ponència “1000 hores per aprendre a descobrir el món” (en italià i amb traducció simultània) a càrrec de Laura Malavasi, pedagoga, formadora i consultora

11.15 -Pausa, esmorzar i contactes

12.00 -Grups de treball

13.00 -Posada en comú

14.00 -Tancament de la jornada a càrrec de Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell 

Laura Malavasi treballa a Itàlia en projectes de formació i de coordinació pedagògica per a serveis de 0 a 6 anys. També col·labora amb la Universitat de Parma, amb laboratoris de dades i ha dirigit una cooperativa social. Si us interessa podeu llegir aquí una entrevista que li van fer des de l’Associació Rosa Sensat.

La jornada estara dinamitzada i conduïda per David Galceran.

Esteu convidades a participar-hi totes les persones que us sentiu vinculades a l’educació infantil en ‘àmbit local. Podeu fer la inscripció a través d’aquest formulari.

Com sabeu, Palafrugell va signar la Carta de Ciutats Educadores l’any 2003 i des d’aleshores és membre de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores. També integra, junt amb una altra dotzena de municipis, l’esmentada Xarxa de Ciutats Educadores de les Comarques Gironines, creada l’any 2016 i que organitza aquesta jornada.